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The Notice provides the following definition:

[2] “Municipal advisor” is defined in Section 15B(e)(4) of the Exchange Act as “a person (who 
is not a municipal entity or an employee of a municipal entity) that: (i) provides advice to or 
on behalf of a municipal entity or obligated person with respect to municipal financial products 
or the issuance of municipal securities, including advice with respect to the structure, timing, 
terms, and other similar matters concerning such financial products or issues; or (ii) undertakes a 
solicitation of a municipal entity. 

QUESTION:  Does the highlighted exclusion from the definition include Officers, and Board Members of a 
“Municipal Entity” who routinely deliberate, discuss, and consult with each other on business matters of 
their “Municipal Entity” that come before them in the performance of their legislative duties?   It is hard to 
imagine that the definition of a “Municipal Advisor” would intentionally include the members of the 
Municipal Entity’s legislative body.     
  
Peter G. Egan, Managing Director 
Phoenix Advisors, LLC 
12 Krauser Road 
Downingtown, PA  19335 
(610) 304-3894 cell 
(412) 266-8500 cell 
(610) 321-0713 fax 
  


